069 687 6087
Oraret : Hene - Shtune 08:00 - 20:00

Implantologjia Orale

Implantologjia eshte nje nga fushat e stomatologjise qe merret me zevendesimin dhembeve qe mungojne duke u afruar shume afer me natyralen. Aplikimi I kesaj fushe ne kliniken tone behet nga mjek specialist te huaj. Ne saje te specialitetit dhe aparaturave moderne kemi arritur rezultate shume te mira.