069 687 6087
Oraret : Hene - Shtune 08:00 - 20:00

Periodontologji

Periodontologjia është shkenca që merret me strukturat mbështetëse të dhëmbit. Indet mbështetëse të dhëmbit që njihen me emrin periodoncium, përfshijnë gingivat, kockën alveolare, cementin dhe ligamentin periodontal.