069 687 6087
Oraret : Hene - Shtune 08:00 - 20:00

Terapi

Mbushjet prej kompoziti perdoren gjithmone e me shume per te riparuar dhembet qe preken nga kariesi,thyerjet,krisjet,etj.Sot gjenerata me e re e kompoziteve te cilat perdoren ne kliniken tone sigurojne nje qendrueshmeri te larte ndaj focave te pertypjes dhe ferkimit,pamje me transparence natyrale te dhembit,duke i dhene mjekut mundesin e rindertimit afer ideales se formes dhe ngjyres se dhembit te demtuar.