069 687 6087
Oraret : Hene - Shtune 08:00 - 20:00
Klinika Dentare Ardent KLINIKA DENTARE ARDENT KLINIKA DENTARE ARDENT KLINIKA DENTARE ARDENT KLINIKA DENTARE ARDENT

Klinika Dentare Ardent

Ardent ju ofron ate qe klientet/pacientet shqiptare dhe te huaj kerkojne : Profesionalizem,Seriozitet,Garanci ne kohe te punimeve.

Read More

KLINIKA DENTARE ARDENT

Standarte te larta teknike te punimeve,Aparatura dhe material teresisht te Evropes perendimore, SHBA, Japoni.

Read More

KLINIKA DENTARE ARDENT

Standarte te larta teknike te punimeve,Aparatura dhe material teresisht te Evropes perendimore, SHBA, Japoni.

Read More

KLINIKA DENTARE ARDENT

Ardent ju ofron ate qe klientet/pacientet shqiptare dhe te huaj kerkojne : Profesionalizem,Seriozitet,Garanci ne kohe te punimeve.

Read More

KLINIKA DENTARE ARDENT

Life is short, SMILE while you still have teeth

Read More

Terapi

Mbushjet prej kompoziti perdoren gjithmone e me shume per te riparuar dhembet qe preken nga kariesi,thyerjet,krisjet,etj.Sot gjenerata me e re e kompoziteve te cilat…

Read More

Periodontologji

Periodontologjia është shkenca që merret me strukturat mbështetëse të dhëmbit. Indet mbështetëse të dhëmbit që njihen me emrin periodoncium, përfshijnë gingivat, kockën alveolare, cementin…

Read More

Implantologjia Orale

Implantologjia eshte nje nga fushat e stomatologjise qe merret me zevendesimin dhembeve qe mungojne duke u afruar shume afer me natyralen. Aplikimi I kesaj…

Read More

Mireserdhet ne Kliniken Dentare – Ardent

Klinika dentare “Ardent” eshte nje kabinet stomatologjik i nje standarti Evropian me sherbime te garantuara nga mjeke stomatologe me eksperience shumevjecare.Sherbimet qe kryhen ne kliniken tone jane te shumta qe prekin thuajse gjithe gamen e nevojave qe keni, duke filluar nga: